Joha uld

//

Uld er noget vi har brugt i århundreder, og det er en af de produkter der kun er blevet forbedret gennem tiden. Når vi har brugt noget gennem så lang tid, er det fordi at det virker. Selvfølgelig er der mange måder at bruge uld på, og der er altid noget der er bedre til præcis det som man skal bruge det til, end andre slags. Når det kommer til tøj, er det vigtigt at ulden er lavet til at tøjet kan blive brugt, og at materialet stadig holder sig pænt efter at det er blevet vasket mange gange.

Joha uld er et mærke som lige præcis har specialiseret sig i det, i op gennem 50 år, har Joha ulden kun blevet forbedret. Det er blevet udformet til at kunne lave det bedste tøj af uld, som kan holde til at blive smidt i vaskemaskinen mange gange, og stadig holde form og kvalitet.

Joha ulddragt til dine børn

Med Joha produkter som for eksempel en Joha ulddragt, kan du med ro i maven købe til dine børn uden at bekymre dig. Joha ulddragt er lavet så man kan få mest gavn af uld gode egenskaber. Det bibeholder den fantastiske evne som uld har til at suge fugt, så dine børn holder sig tørre og varme. Samtidig er det også et rigtig godt isolerende materiale, der hjælper med at holde dit barns temperatur varm selvom det er ude i kulden, men det er også varme regulerende, så dit barn heller ikke får det for varmt. Altså ledes alt overskudsvarme væk fra kroppen, helt naturligt, når den er for varm, og samtidig varmer ulden når det er koldt. Uld har således egenskaber der kan bruges året rundt, i både sommer- og vinterhalvåret. Derudover skal du ikke være bekymret for utilpashed, eller at det vil begynde at kradse og klø, da ulden til Joha ulddragten er lavet af 100% merinould. Dette slags uld er kendt for at være at af de fineste og eksklusive uldsorter. Merinould er ekstrem blødt, uden nogen risiko for at klø eller kradse. Derudover er nogle varer lavet i en blanding af uld og silke, for at gøre det endnu blødere. Du kan altså roligt give dine børn tøj på i Joha uld. Du kan få mange forskellige slags tøj i Joha uld ikke kun deres Joha ulddragt. Alt fra bodystockings og heldragter til luffer og elefanthuer. Det er altså tøj til både børn og babyer. Der er desuden en størrelsesguide, hvis du er tvivl om hvilken størrelse der passer til dit barn.

Joha er bæredygtigt

Joha er desuden også en miljøvenlig og bæredygtig producent. Som et af de første virksomheder i Danmark, er Joha blevet godkendt til EU’s Ecolabel, samt det internationale Woolmart certifikat og Animal Welfare certifikatet. Det er altså et mærke som du kan købe og gå med, til dig og dine børn, med god samvittighed. Joha er over 50 år gammelt, og har siden 1963 haft kvaliteten i fokus. Hvilket har gjort at de nu er en af Europas førende virksomheder indenfor dette marked.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark