Lej en bar med fokus på genanvendelighed

//

Lever du bæredygtigt? Ønsker at du at genanvende så meget som overhovedet muligt? Så tænker du nok i de samme retninger, når du planlægger at holde en fest.

Det kan virke uoverskueligt at skulle holde en bæredygtig fest. Men lej en bar til arrangementet, så finder du hurtigt ud af, at det sagtens kan lade sig gøre!

Du tænker måske, at det langt fra kan være klimavenligt at leje en bar til sin fest. Men det er faktisk det absolut bedste, du kan gøre, når du holder en fest for en masse mennesker, dr måske ønsker at drikke en massse forskellige cocktails.

Hvordan kan det så lade sig gøre? Lad os lidt nærmere på det!

 

Lej en bar, der genbruger

Hvis du nu selv skulle stå for at handle ind til festen og de mange cocktails, vil du hurtigt finde ud af, at der skal en masse forskellige ingredienser til, før du kan lave den helt perfekte cocktail. Det er ofte ingredienser, du slet ikke kan bruge i en anden sammenhæng, og så komme de til at samle støv på hylden, eller du bliver nødt til at smide det ud.

Det er langt fra klimavenligt at skulle smide ingreidenserne ud. Men når du lejer en bar, kan du være sikker på, at vær en dråbe og hvert et gram bliver brugt!

Udlejeren af baren går nemlig op i at få det hele brugt. Og der bliver trods alt holdt mange fester, hvor ingredienserne snildt kan bruges igen. 

På den måde kan du altså have ro i maven over, at tingene rent faktisk bliver brugt og udnyttet til det fuldeste. Der er trods alt ikke meget økonomi i at skulle købe nye ingredienser, hver gang baren bliver lejet ud til en ny fest.

Derfor er det uden tvivl en fordel at leje en bar med bartender, når du ønsker at holde din fest så bæredygtigt, som det nu er muligt.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark