Lej en computer

//

Hvad er de oplagt fordele ved at leje en computer i stedet for at eje?

At leje en computer i stedet for at eje giver virksomheder mulighed for at tilpasse deres behov efter sæson eller projekt. Det betyder, at virksomheder kan undgå at skulle investere i dyre hardware og software, som måske kun bruges i kortere perioder.

Derudover kan leje af computer også inkludere service og support, så virksomheder kan få hjælp med tekniske problemer, uden at skulle betale ekstra for det. Dette kan give virksomheder mere tid og fokus på deres kerneprodukter og -services.

Er det muligt hos Nordic IT Rental både at leje bærbare og stationære computere?

Ja, hos Nordic IT Rental tilbyder vi både leje af bærbare og stationære computere. Vi tilbyder også en række tilvalgsydelser, inklusive installation af software og konfiguration af netværk, så du kan få den totale løsning, der passer til dine virksomhedsbehov. Kontakt os i dag for at finde den bedste løsning for dig.

Hvad er typisk prisen for udlejning af en PC eller Stationær PC?

Prisen for udlejning af en PC eller stationær PC varierer afhængigt af den valgte model og lejeperiode. Hos Nordic IT Rental tilbyder vi konkurrencedygtige priser og fleksible løsninger, der passer til dine behov. Kontakt os i dag for at få en skræddersyet prisoversigt og rådgivning om den bedste løsning for din virksomhed. Vores erfarne team står altid klar til at hjælpe dig med dine IT-behov.

Tilbyder i også udlejning af computere til Gaming?

Ja, hos Nordic IT Rental tilbyder vi også udlejning af computere til Gaming. Vi har et bredt udvalg af kraftfulde og high-performance computere, der kan opfylde kravene fra selv de mest krævende spil. Kontakt os i dag for at finde den bedste Gaming PC løsning til din virksomhed.

Er der månedlig binding når man lejer eller oprettelses gebyr?

Vores lejeaftaler har ingen månedlig binding eller oprettelsesgebyr. Hos Nordic IT Rental ønsker vi at give vores kunder den størst mulige fleksibilitet og frihed til at tilpasse deres IT-behov efter deres virksomheds krav og ønsker.

Vi tilbyder også muligheden for at opgradere eller nedgradere din lejeaftale, så du altid har den rigtige løsning til din virksomhed. Kontakt os i dag for at høre mere om vores fleksible og skræddersyede lejeløsninger. Din betaling skal typisk falde inden du får udleveret udstyret med mindre at virksomheden kan kreditgodkendes.

Er det muligt at leje tilbehør, når man lejer en bærbar PC?

Ja, hos Nordic IT Rental tilbyder vi også udlejning af tilbehør, når du lejer en bærbar PC. Vi tilbyder en række tilbehør, inklusive eksterne harddiske, mus, tastaturer og skærme for at give dig den totale løsning, der passer til dine behov. Kontakt os i dag for at diskutere dine specifikke krav og finde den bedste løsning for din virksomhed. Du kan også tilvælge en ekstra serviceaftale hvis du har lejet en pakke af computere i en længere periode.

Du er velkommen til at kontakte os høre nærmere om at leje IT-udstyr hos Nordic IT Rental

Du kan også ringe til vores salgsafdeling på Tlf. 71998904

 

 

 

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark