Online marketing

//

Står du med en virksomhed som har behov for hjælp til online marketing? Så er Webman manden for dig. 
https://www.webman.dk/ finder du information om hvad der skal til for at skaffe dig og din virksomhed den annoncering der behøves. 

Webman tilbyder facebook ads og er specialiseret i at skræddersy det helt rette forløb for dig og din virksomhed. På https://www.webman.dk/facebook-annoncering/ kan du i en video møde Pi Svenstrup som i februar 2022 startede Rudersdal Balletskole og i den forbindelse tog kontakt til Webman for at få infomationen om sin balletskole ud i Danmark. Pi oplevede at få payoff med det samme og udtaler at Webman var mega tjekket i sin strategi om lynhurtig i sin korrespondance hvilket medførte at Pi lynhurtigt fik sin Balletskole op og køre. 

Facebook ads kan være en jungle selv at finde ud af, men med hjælp fra Webman så har du rigtig gode kort på hånden. Webman har nemlig over 6 års refaring på området, og hjælper hver dag danske virksomheder med stragetier og at anvede de helt korrekte annoncerings typer til netop deres behov. 

Webman tilbyder også google ads. Google ads er de øverste søge resultater på googles søge maskine. Det er betalte reklamer som bør være grundstenen i din markedsførings strategi hvis du ønsker øjeblikkelige resultater indefor salg. 
Når man skyder en Google ads kampagne igang skal den løbende tilrettes for at holde tjek med hvilke søgeord der skaber de bedste resultater samt hvilke det skal rettes til eller helt udgå. Dette gøres for at sikre at du får aller mest ud af de penge du skyder i din online marketing. Du kan læse mere om google ads her https://www.webman.dk/googleads/ 
Eller anvende vores kontakt knap, chat funktion eller siden ¨kontakt¨ hvis du ønsker at vide mere eller kontakte os for et uforpligtende tilbud. 

Vi glæder os til at høre fra dig samt at hjælpe dig med at skaffe flere kunder og større salg.  

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark