Overvej dette inden du køber maling

//

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i det store sortiment af maling. Der findes utallige forskellige varianter, og den variant, som du skal bruge, afhænger selvfølgelig af, hvad dit malerprojekt er. Måske skal du blot male et lille møbel, eller derimod skal du male hele dit hus. Men hvad bør maling egentlig koste og kan man få gode tilbud på maling?   

Hvad skal du male? 

Hvilken type maling, du skal bruge, kommer naturligvis an på, hvad du skal male. Det første, du skal finde ud af, er derfor, hvilken type maling du skal bruge. Der findes både møbelmaling, træ- og panelmaling, spraymaling, vægmaling, loftmaling, kalkmaling og så videre og så videre. Den type maling, som du vælger, afhænger selvfølgelig også af, om du vil male indendørs eller udendørs. Generelt set skal maling til udendørsbrug jo helst gerne kunne holde til lidt af hvert såsom regn og blæst. Hvis man først begynder at kigge lidt rundt, finder man ud af, at der er tilbud på en masse maling, der egner sig til selv de mindste projekter. Har du eksempelvis nogensinde hørt om maling til whiteboards, projektorer og magneter? Uanset hvilken type maling, der egner sig bedst til dit projekt, så kan du finde de bedste tilbud og priser på maling her! Du skal også huske på, at du altid bør bruge en form for grunder eller forsegler, inden du giver dig i kast med malerarbejdet.  

Vil du selv male, eller ønsker du en maler?  

Den billigste løsning er selvfølgelig at ordne malerprojektet selv. Men hvis resultatet ikke bliver godt, har det både været spild af god maling, tid og penge. Du bør derfor tænke grundigt over, hvor langt dine malerevner egentlig rækker. I det lange løb kan det være billigere at betale sig fra det hele. Hvis du alligevel selv vil kaste dig ud i det, er der mange steder, hvor du kan finde gode tilbud på maling, så hvis resultatet ikke lever op til forventning, så er det ikke prisen på malingen, du bør ærgre dig over.  

Hvor vil du købe din maling?  

Rigtig mange steder sælger maling, men det handler altså om at vælge det rette sted. Det er som regel klogt at gå efter kvalitetsmaling. Så er du næsten sikret et pænt resultat – hvis ikke er det i hvert fald ikke malingens skyld! Blot fordi du vælger en forhandler af kvalitetsmaling, betyder det ikke, at malingen er så meget dyrere. Mange forhandlere af god maling kører gode tilbud på maling. Flere steder er der helt op til 50% at spare på den normale pris på både maling, grunder og forsegler. Det kan faktisk ofte være langt billigere at handle online end hos den lokale fysiske forhandler af maling. Webshops har langt oftere gode tilbud på maling, så her bør du kigge først og fremmest. Online forhandlere af maling er lige så villige til at hjælpe dig med dit projekt som en fysisk forhandler.  

 

Du ønskes held og lykke med projektet.  

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark