Pas på dig selv, når du passer på miljøet

//

Pas på dig selv i hverdagen

I kampen om at fremme den grønne dagsorden kan vi somme tider glemme os selv. Dem der dagligt kæmper i interesseorganisationer og NGO’er, for at påvirke politikere og kapitalstærke virksomheder, får sjældent noget tilbage for deres indsats.  Det arbejde de går og laver kan somme tider være uoverskueligt, utaknemmeligt og direkte ubehageligt. Hvorfor vi her hos Genanvendelighed slår et slag for dem der til dagligt bruger deres tid i den grønne omstillings navn. Ydermere til hverdagens helte der husker at affaldssortere, samler lige den der dumme plastikflaske op fra fortovet og samler nettoposen op fra vandet på stranden. Dette er til jer: Tak!

 

Pas på dig selv i Den Grønne Sag

Hvis du er en af dem der bruger tid på at samle affald og diverse menneskelige efterladenskaber op, så husk at passe på dig selv. Der er mange der tager en tur ned af deres lokale strand og samler en pose affald. Der er samtidig mange der sågar har købt sig et opsamler der hjælper dig til ikke at skulle bukke dig ned og samle det op hverdag. Er du en af dem der ikke har nogen redskaber til at samle affald op, skal du være opmærksom på følgende: Det kan være yderst hårdt for din krop, at lave gentagende buk i ryggen for eksempel. Rygsmerter kan forekomme, hvorfor det er vigtigt at passe på dig selv. Den grønne omstilling skal ikke komme på bekostning af dig selv og dit helbred.

 

Pas på vores miljø

Vi håber at du efter denne artikel har et bedre indblik og en bredere forståelse for hvordan du passer på dig selv og miljøet samtidig. Det er vigtigt for os at understrege at de to ting for enhver pris ikke må komme på bekostning af hinanden. Tværtimod.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark