Pas på naturen omkring dig

//

Vi lever i dag i en tid, hvor vi måske er blevet lidt for egoistiske i vores levevis. Vi er yderst materielle, og derfor kan det være sundt for os at søge tilbage til noget af det, naturen bidrager med. Her er der nemlig tale om et sted, der er fyldt med ressourcer, og dem bør vi blive bedre til at udnytte – for alle skyld.

Med de mange ressourcer, der efterhånden bliver brugt op omkring i verden, er det nemlig vigtigt at vi bliver mere grønne i vores levevis, således vi passer på naturen og kloden generelt – og så er det også en fordel for vores økonomi.

Naturen er fyldt med skønne ressourcer til for eksempel kosten

Og naturen er fyldt med skønne ressourcer.

Du kan for eksempel give dig i kast med din egen urtehave. Har du et drivhus, kan du heri gro alt fra tomater og agurker til peberfrugt og på den måde hele sommeren igennem opleve den glæde, der er ved at gro sine egne grøntsager. Du kan også plante for eksempel gulerødder og kartofler samt krydderurter i bede og fri jord og dermed få endnu flere lækre, sunde og økologiske råvarer, du kan bruge i din madlavning i det daglige.

Det er ikke blot en sund beskæftigelse som du også kan nyde sammen med dine børn, det er også noget der sørger for at du får nogle mere friske råvarer ind i dine madrutiner, idet det er lidt sjovere at spise sine egne grøntsager. Og så er det også en måde at spare penge på.

Planterne kan også bruges til medicinske formål

Planter kan også bruges inden for medicinalindustrien, hvor de kan være med til at give lindring. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende med cannabis olie, der kommer fra hash plante frø. Før hørte denne del sig mere til inden for den eksperimenterende og alternative verden i forhold til lindring, med i dag bliver især skunk flere steder anerkendt som værende et medicinsk præparat, som kan virke givende for flere.

Her er det aktive stof, THC, dog næsten udvundet, således der ikke er den søvndyssende effekt i olien. 

Hvis det er noget, du gerne vil udforske nærmere, kan du købe hash frø helt lovligt i Danmark. Du må dog ikke gro dem, og derfor skal du være opmærksom på, at det udelukkende er til for eksempel samlerobjekter.

Intet er skønnere end den smukke natur i fuldt flor

Og så skal vi huske, at planter også kan give masser af glæde i verden. Så ud over at de kan udgøre en ressource i form af kost og medicin, kan de også tilføre liv og smil.

Hvem elsker ikke at se, hvordan de smukke blomster springer ud, når haven står i fuldt flor eller gå og pleje de grønne planter i stuen for at opleve deres fulde effekt? 

Pas derfor på naturen og alt, hvad den rummer – den er meget vigtigere for os, end de fleste er klar over.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark