Per Arnoldi plakater

//

Per Arnoldi plakaten udstilling

Per Arnoldi plakaten vil blive udstillet i New York 40 steder for at sende en besked om global opvarmning. Det minimalistiske sprog og ordspil skal sende et klart budskab om, at vi står over for en global trussel. Plakaten vil være udstillet samtidig med FN’s generalforsamling. 

Per Arnoldis Mondrian Stol 1981 akryl og kul på lærred

“Mondrian Chair,” af Per Arnoldi, blev malet i 1981 med trækul og akryl. Stolens form fremkalder Mondrians “Mondrian Chair” fra samme år. Dette maleri er i øjeblikket udstillet på Tibor de Nagy Gallery i New York. Kunstneren omtalte stolen som en “siddemaskine” og brugte den som grundlag for en hel serie.

Per Arnoldis plakat for de paralympiske lege i Atlanta 1996

Et af de mest ikoniske billeder fra de paralympiske lege i Atlanta i 1996 er Per Arnoldis plakat fra 1995, som viser fem perfekte cirkler, som skifter fra hvid til gul til rød. Det femringede logo, som først dukkede op på plakater til OL i Antwerpen i 1920, har gennemgået adskillige fortolkninger af grafiske designere til andre begivenheder, herunder Atlanta Paralympics. Arnoldis plakat fanger mangfoldigheden og uafhængigheden af ​​den paralympiske bevægelse med dens femringede symbol.

 

Atlantas paralympiske lege markerede de første paralympiske sommerlege og 100-året for de moderne olympiske lege. Dette var de første Paralympiske Lege med en intellektuelt handicappet atlet. Ved legenes åbningsceremoni blev kun én atlet med en mental funktionsnedsættelse anerkendt. Legenes arrangører reagerede ikke på gentagne klager fra Bernard Athos, formand for International Association of Sports for People with a Mental Handicap. Historien blev rapporteret i lokale Atlanta-aviser.

Per Arnoldis øvrige værker

Den anerkendte danske kunstner Per Arnoldi er også journalist, radio- og tv-vært, forfatter og jazzelsker. Han er bosat i London og København, og hans andre værker spænder fra plakater og vægmalerier til bygningsfarver. Nogle af hans mest kendte værker inkluderer “Romantic Construction”, “The Wall” og “Corrections”. Du kan se hans mest populære plakater på Piblo, der samler plakater fra forskellige forhandlere et sted. Hans øvrige værker kan ses på Herning Museum for Samtidskunst, hvor du kan se en af ​​hans største udstillinger og få mere at vide om hans arbejde.

 

Mondrian Chair, 1981, er et fantastisk værk af Per Arnoldi. Maleriet er lavet i kul og akryl på hør. Mondrian stolen er et perfekt eksempel på kunstnerens evne til at kombinere farve og form. Den har en minimal farvepalet og bruger ordspil til at kommunikere en presserende advarsel om global opvarmning. Derudover falder dette arbejde sammen med FN’s generalforsamling, så det er særligt kraftfuldt som et middel til at udbrede bevidstheden om global opvarmning.

 

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark