Professionel hjælp til byggepladser

//

Byggepladser er et sted, hvor der foregår mange forskellige aktiviteter på samme tid. Det kræver derfor, at alle de involverede parter har styr på deres arbejde, så byggeriet kan forløbe planmæssigt. Alle de involverede faggrupper skal samarbejde effektivt sammen for at nå det fælles mål: At færdiggøre byggeriet til den aftalte tid og pris. Men det kan kun lade sig gøre, hvis der er styr på byggepladsen, og hvordan får man det? Læs med her og få svaret. 

 

Byggepladsservice – hvad er det?

Byggepladsservice er en særlig form for service, der varetager forskellige serviceopgaver for byggepladser. Det kan eksempelvis håndtering af affald, åbning og aflåsning af bygninger, oprydning og vedligehold af pladsen samt opfyldning af diverse forbrugsvarer, således at byggepladsen arbejdere har, hvad de skal bruge. Det kan også være generel håndværkerrengøring og byggepladsrengøring, som eksempelvis rengøring af skurvogne, toiletter og andre områder på byggepladsen.

Hvem kan få brug for byggepladsservice?

Det er ofte entreprenører og håndværkere, der kan få brug for byggepladsservice, da det ofte er dem, der har en ledende rolle på byggepladsen. Det er vigtigt, at byggepladsen fremstår ryddelig, ligesom de arealer, hvor arbejderne opholder sig, når de ikke arbejder, er rene og overholder alle retningslinjer. En byggepladsservice er derfor også en stor fordel for de ansatte, da det sikrer, at de kan udføre deres arbejde korrekt.

Hvordan sikrer man sig, at arbejdet er bæredygtigt?

Når man taler om bæredygtighed på en arbejdsplads, hvad enten det er på et kontor, i en butik eller på en byggeplads, handler det typisk om to ting. For det første handler det om, at man som virksomhed sikrer sig, at der ikke sker unødvendigt spild af ressourcer – hvilket kan være alt lige fra madspild og energispild. For det andet handler det også om, at man som virksomhed sikrer sig, at der ikke sker skadeligt forbrug af ressourcer – hvilket kan være alt lige fra overforbrug af energi til overforbrug af vand samt forkert brug af diverse rengøringsmidler. Derudover er det også vigtigt, at man som virksomhed sørger for at have en bæredygtig produktion – hvilket vil sige en produktion, der ikke skader miljøet eller forbrugerne. Dette kan eksempelvis være en produktion, der ikke bruger farlige kemikalier eller stoffer. Endelig er det også vigtigt, at man som virksomhed sørger for at have en bæredygtig forretning – hvilket vil sige en forretning, der tager hensyn til miljøet og forbrugerne. Dette kan eksempelvis være en forretning, der kun bruger råvarer fra bæredygtige kilder eller producerer bæredygtige produkter. Det kan derfor være en god idé at hyre rengøringshjælp og byggepladsservice, der også tager bæredygtighed seriøst.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark