Renoveringens umulige gør det selv-ting

//

Vi har alle sammen prøvet at stå midt i et renoveringsprojekt. Der var en klar og struktureret plan til at begynde med, nu ser det ud til, at alt er ved at falme.

Træt vejret og tag den med ro.

I starter med det største og mest besværlige dele af renoveringen. Det vil sige, at der skal males, før køkkenelementerne bestilles hjem. Der skal skrues moduler fast, før VVS og elektriker kommer på besøg – ellers står I i en meget uheldig situation.

VVS-arbejde skal forblive i professionelles hænder

Selv med en meget udførlig plan og en nidkært forsøg på at følge planen til punkt og prikke, kan der opstå revner i lakken. Hvis I pludselig finder ud af, at det bliver dyrere, end I havde regnet med, så bespar på mere ligegyldige ting.

En stor fejl ville være at afbestille jeres VVS installatør. VVS installatøren skal I bruge for at sikre jer vandet, tis og det der er værre, pludselig ligger ud over hele gulvet.

Tag derfor at holde på kontakten til jeres VVS installatør i Odense og omegn. Det bliver endnu dyrere at bo i boligen, hvis el og VVS ikke er installeret ordentlig.

Gode priser til simple projekter

Hvad I derimod selv kan gøre, inden VVS installatøren kommer, er at stille redskaber og ting klar til installatøren. Vi har ofte en tendens til at fralægge os alle bekymringerne ved VVS og elektronik, når vi bestiller en professionel.

Men lad være med det!

Har I selv fået købt rør og udstyr, som VVS installatøren skal sætte sammen og på plads, vil jobbet blive meget nemmere. Har I sat jer ind i, hvad der skal foregå og mangler blot en certificeret til at sammensætte og tilslutte, så bliver det formentlig både nemmere og billigere.

Skal VVS’eren eller elektrikeren derimod først komme at kigge. Dernæst ud at købe redskaber til jeres specifikke og særprægede køkken, så tager det tid og koster penge. Skal der bores huller eller andet, kan det også være en ide at gøre selv – dog skal der være 100 % sikkerhed, inden I begynder at bore i køkkenet, badeværelset eller andre dele af jeres bolig.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark