Riddlehunt i Escaperoom Riddlehouse

//

Riddlehunt er et spændende escape room, hvor I skal slippe ud – lidt som det afslører i navnet. Der er muligheder flere steder i landet for at opsøge disse escape rooms, så der er sikkert muligheder tæt på jer, uanset hvor I befinder jer.

Der findes de klassiske escape rooms, hvor I bliver lukket inde i et rum og på tid skal slippe ud. Det kan være nervepirrende og spændende. Men der findes faktisk også en anden form for gådejagt. Det kaldes riddlehunt, og er en fysisk jagt efter gåde ude i den virkelige verden. I kan bestemme mellem flere byer, hvor det skal foregå, og det smarte er, at I kan starte, lige når det passer jo – også hvis beslutningen er helt spontan.

Er du god til at løse gåder?

Det er naturligvis en fordel at være gode til at løse gåder, når man skal på gådejagt. Det foregår ved, at I hele familien kan tage afsted, hvor I samtidig på gådejagten kan opleve forskellige museer og byer på vejen. Der er mange forskellige gåder at løse, og de handler om alt inden for både kunst, historie, arkitektur og mange andre ting. Der er noget for alle typer og aldre. Det er derfor den perfekte aktivitet for hele familien, men det er også helt oplagt til både venner og kolleger i forbindelse med fx julefrokoster eller andre arrangementer, hvis der i år skal ske noget lidt andet.

En anderledes oplevelse for alle

Det er en anderledes ting at opsøge, og det er bestemt ikke noget, alle har prøvet. Det sjove er, hvis det er nyt og ukendt for jer alle. Så vil I alle opleve noget sammen for første gang, samtidig med at I lærer en masse. I skal derfor indstille jer på at være nysgerrige, for det er dette, der kommer til at drive værket.

Det kan også være sjove oplevelser at dele med hinanden, når I er en blanding af unge og ældre. Børnebørn, børn, forældre og bedsteforældre skal formå at samarbejde og være sammen om gåderne. Det kan give helt nye indsigter hos hinanden, hvor I måske finder ud af forskellige evner hos hinanden, som I efterfølgende kan snakke begejstret om. For nogle er måske bedre til at lede end andre, hvor andre er gode til at tænke logisk hurtigt, så I kan komme videre eller få svar på diverse gåder.

I får lyst til at prøve alle muligheder

Der er mange forskellige muligheder for både riddlehunts og escape rooms. De har også mange forskellige temaer, hvor I kan prøve et uhyggeligt escape room, hvis I tør. Det sjove er, at hver aktivitet I vælger, har sit eget udgangspunkt. Det er derfor nye gåder for hver, hvilket kan bidrage til aktiviteter langt ude i fremtiden.

De mange muligheder kan lægge an til rundrejser rundt i landet. På den måde kan I også opdage nye byer i samme omgang, og så får I set lidt af landet, samtidig med at I jagter spændende gåder. Det er helt oplagt at bruge tid sammen som familie på denne måde.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark