Rygestop – Sådan stopper du med at ryge via hypnose

//

At holde op med at ryge er en skræmmende opgave for mange mennesker. Afhængigheden og abstinenssymptomerne kan være så svære at gå igennem, at nogle rygere vender tilbage til cigaretterne for at undgå smerten. Heldigvis er der alternativer derude, såsom hypnose!

I dag vil vi tale om, hvordan hypnose kan hjælpe dig med at stoppe med at ryge, og vi vil også diskutere de sundhedsmæssige fordele ved at stoppe. Hvis du er interesseret i at lære mere om, hvordan det er at holde op, og hvordan et rygestop kan skabes igennem hypnose, så læs mere herunder.

Hvad er hypnose?

Hypnose er en trancelignende tilstand, der i århundreder er blevet brugt til at hjælpe folk med at holde op med at ryge. Hypnotisøren taler i en rolig, beroligende tone, mens han/hun giver forslag og guider rygeren til at slappe af i kropsdelene en efter en, indtil de er helt afslappede. Sindet kan derefter programmeres med positive tanker om at holde op med at ryge uden abstinenssymptomer.

Hvad er de sundhedsmæssige fordele ved at holde op med at ryge?

Der er så mange gode grunde til at holde op med at ryge, og hypnose kan hjælpe dig med at nå dette mål! At holde op med at ryge vil reducere din risiko for hjertesygdomme, kræft, tandkødssygdomme, slagtilfælde – for ikke at nævne alle de forfærdelige lugte, der gør det umuligt for ikke-rygere omkring dig til at nyde deres omgivelser!

Kan du få hjælp til at holde op med at ryge af en ekspert i hypnose?

Absolut! Hvis du kæmper med at holde op med at ryge, er der ingen grund til at fortsætte med at skade din krop. Hypnose kan gøre processen med at holde op med at ryge lettere og mere effektiv. Du vil blive guidet gennem en række afslapningsteknikker, der gør dit sind helt afslappet, samtidig med, at du får ny motivation til aldrig at røre en cigaret igen!

Man skal dog også huske på, at hvor meget hypnosen virker, afhænger også af hvor åben du selv er. Hvis du allerede fra starten af tænker, at hypnose er noget pjat, og det kan overhovedet ikke påvirke dig og din rygetrang, så vil du også helt automatisk være mindre modtagelig. Hvis du er meget skeptisk omkring det, kan det være, at det slet ikke trænger igennem til dig. Det kan også være, at du er mindre skeptisk, og får reduceret din trang til at ryge, eller måske trangen forsvinder helt. Ansvaret for, at du stopper i sidste ende, er alene og aldeles kun din.

Få hjælp af en ekspert

Du kan tage kontakt til ekspert Joanna Izabelle, som er uddannet kognitiv psykoterapeut og også hypnotisør. Hun har mange års erfaring, og kan hjælpe med både mentale, som psykiske lidelser og smerter. Hun holder til i nordsjælland, og du kan på hendes hjemmeside læse meget mere om hende, og hvordan hun arbejder. Hun kan hjælpe både, hvis du har angst, føle dig stress, har dårlig selvtillid, eller hvis du gennemgår en krise i dit liv, som du har svært ved at håndtere selv.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark