Hvilke spørgsmål bør du stille en Skatteadvokat?

//

Skattesæsonen står snart for døren, og mange mennesker spekulerer på, om de har brug for en skatteadvokat. Skatteadvokater kan hjælpe dig med alt, hvad der har med skat at gøre herunder at indgive din skat eller blive revideret af skattevæsenet. Det er dog vigtigt at vide, at det ikke er alle advokatfirmaer, der tilbyder juridiske tjenester inden for dette område

Her er nogle spørgsmål, du bør stille, når du leder efter en skatteadvokat

1) Har firmaet nogen specialiserede områder?

2) Har de specialiseret sig i international beskatning?

3) Hvor stor erfaring har de med at behandle sager, der ligner min sag?

4) Hvilken type servicepakker tilbyder firmaet?

5) Tilbyder de gratis konsultationer, før de accepterer betaling for ydede tjenester?

6) Vil jeg blive faktureret?

Hvem har brug for en skatteadvokat?

Generelt er folk, der har brug for skatteadvokater, dem, der har komplicerede skattesituationer. Dette kan omfatte virksomhedsejere, investorer eller andre med en kompleks indkomststrøm. Hvis du er selvstændig eller ejer en lille virksomhed, kan du også have brug for hjælp fra en skatteadvokat for at sikre dig, at du udnytter alle de fradrag, du har mulighed for og som du har ret til.

Hvis du bliver revideret af skattevæsenet eller er blevet kontaktet af skattevæsenet med spørgsmål om din skat, er det også en god idé at søge juridisk hjælp eller kontakte nogle erhvervsadvokater. Det samme gælder, hvis du har et tvist med skattevæsenet om efterbetaling af skat eller andre spørgsmål.

Hvor meget vil en skatteadvokat koste?

Omkostningerne ved at ansætte en skatteadvokat varierer afhængigt af, hvor kompliceret din sag er, og hvilke tjenester du har brug for. Mange advokatfirmaer tilbyder gratis konsultationer, så det er vigtigt at spørge om gebyrer, før du ansætter nogen. Du skal også være opmærksom på, at advokater typisk tager betaling pr. time, så omkostningerne kan hurtigt løbe op, hvis du har brug for meget hjælp.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark