Sov bedre om natten med cannabisolie

//

Forskning viser at cannabis har en lang række sundhedsfaglige fordele. Der er blandt andet blevet fundet sammenhæng mellem cannabis og behandlingen af nogle sygdomme, såsom søvnløshed, migræne, angst og stress. Det som cannabis kan gøre for kroppen er at lade den slappe af på en helt anden måde end normalt. Derfor er cannabis blevet populært, både til medicinsk brug, men også til privat brug. For den afslappende følelse kommer nemlig i sammenhæng med at blive høj, hvor ens krop får en næsten svævende fornemmelse. Dette kan være en sjov og afslappende oplevelse, uanset om du anvender cannabis til medicinsk brug eller privat brug.

Få ro i hverdagen med den rette nattesøvn

Cannabis kan købes i mange forskellige formater og blive indtaget på mange forskellige måder. En mulighed er at købe cannabisolie. Dette er en ren olie, som består af en bestemt procent CBD. Olie er oftest en af de hurtigere måder at føle effekten af CBD, afhængigt af hvordan du indtager olien. Hvis du vil opleve mere ro i hverdagen og få den rette nattesøvn, så giver cannabisolie dig mange muligheder for at indtage olien, så det kan blive en fast del af din hverdag.

Køb cannabisolie online. Her finder du nemlig de bedste priser på olie. Prisen er oftest baseret på hvor mange procent ren CBD som olien indeholder. Hvis du er ny til cannabisolie er det en god idé at starte med et lavere indhold CBD. Dette er fordi din krop kan opleve nogle symptomer i starten, som blandt andet svimmelhed og kvalme. Derfor er det vigtigt at du starter med et lavt indhold og langsomt lader din krop vende sig til det, og herefter kan du indtage større doser.

Find inspiration til at indtage din cannabisolie

Som sagt er der mange måder du kan indtage cannabisolie på. Afhængigt af hvor hurtigt du vil kunne mærke effekten kan du tilpasse dit indtag af olien. Hvis du gerne vil have en rolig nat kan det for eksempel anbefales at indtage olien omkring 30-60 minutter inden sengetid, så din krop langsomt mærker roen falde over sig, mens du ligger i din seng. Der er meget inspiration at hente til dit indtag af cannabisolie:

  • Ren olie. Du kan dryppe nogle dråber olie under din tunge og herefter synke det. Dette er den hurtigste måde at få effekten fra olien, da den optages direkte i dit system og dit svælg.
  • Du kan hælde nogle dråber af olien i en kapsel og sluge den. Mens kapslen langsomt opløses vil du også kunne mærke olien i dit system. Det tager oftest længere tid at mærke effekten med denne metode.
  • Du kan anvende olien i alle mulige formater i køkkenet. Du kan for eksempel tilføje den til din smoothie, din kaffe, dine opskrifter, sine dressinger eller i din bagning. Dermed smager du ikke olien, men du kan i løbet af dagen fornemme effekten fra olien.
  • Du kan tilføje olien i din e-cigaret og inhalere dampen fra olien. Dette vil gå direkte i dit blodsystem og du kan mærke effekten hurtigt.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark