Squat rack – Lavet af genanvendelige materialer

//

Interesserer du dig for træning, og samtidig for miljøet? Hvis ja, så bør du læse med i dette indlæg. Indlægget handler om hvorfor du bør overveje, at erhverve dig et squat rack til hjemmet, samt hvorfor det er en miljøvenlig investering. Det kan dog være svært at vælge squat rack, eftersom der mange forskellige modeller på markedet. For at gøre denne proces lettere for dig har Fitnessboom udpeget 7 af de bedste squat racks på market fra danske forhandlere. Find dit nye squat rack her.

Bæredygtig løsning

Squat racks er bæredygtige, eftersom de er fremstillet i stål. Stål er en af de mest genavendte materialer i verden, og dit squat rack kan derfor genanvendes om mange år, når du ikke gider have det længere. Eftersom det er lavet i stål er det meget robust, og derfor holder det også i mange år, hvilket også gør det til en bæredygtig løsning.

Fordele ved et squat rack

Der er en lang række fordele ved at anvende et squat rack. En af fordelene er, at det kan bruges af alle. Årsagen til dette er, at de kan indstilles i højden, og derved kan man tilpasse det, så det passer til den der skal bruge det. En hel familie vil derfor kunne få gavn af et squat rack.

Udover ovenstående er et squat rack et meget alsidigt stykke træningsudstyr, eftersom det kan bruges til mange øvelser. Det bliver hovedsageligt brugt til squats, men kan eksempelvis også bruges til bænkpres, hvis man har en træningsbænk (kan findes gennem linket til Fitnessboom øverst i artiklen). 

Sidst men ikke mindst er et squat rack en utrolig effektiv måde at træne på – blandt andet fordi du kan lave mange forskellige øvelser på det. I takt med du bliver stærkere kan du altid tilføje mere vægt til stangen, og på den måde blive ved med at udvikle dig. Så hvad venter du på? Anskaf dig dit nye squat rack – se link øverst i indlægget.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark