Sundere liv for planeten og din hund

//

Miljøet og naturen generelt skal tages godt hånd om, da dyr og mennesker ikke kan leve uden naturlige ressourcer. Vi har alle et ansvar for at passe på vores planet, hvormed der er forskellige måder på at leve mere bæredygtigt og genanvende ressourcer. På denne måde forbliver der ingen madspild eller smidt affald ude i offentligheden, hvilket kan medvirke til CO2 udledninger.

En sundere jordklode og bedre livsstil for alle

Hvis vi skal vedligeholde den blå planet, så er det alles fælles ansvar at skåne miljøet for skadelige CO2 udledninger. Det kræver specielt en ændring i livsstilen i forhold til at leve med bæredygtige løsninger og produkter i hverdagen og virksomheder har også et ansvar i at leve bæredygtigt. Private personer som går en tur med hunden og lader affald være på jorden eller om det er virksomheder der producerer varer på en mere traditionel måde. En sundere jordklode og en bedre livsstil skal gå hånd i hånd og der er forskellige løsninger man kan finde til at leve mere bæredygtigt. Vedvarende energi er en stor del af det danske samfund lever med en grøn omstilling. Specielt når man passer på sin hund og går en tur langs den fine natur, så er det vigtigt at rydde op efter sit affald og derved genbruge ressourcer om igen. Renere udendørs miljøer medvirker også til finere natur og så kan din hund og dig selv nyde udendørsarealet tæt ved nabolaget. Så er det også vigtigt at fodre din hund på gåturen med den rette mad.

Pas på dine omgivelser og din hund hjemme

Imens du lever en bæredygtig livsstil og nyder hverdagen med familien eller kommer hjem fra en hård arbejdsdag, så skal du passe på hunden i huset. Hunde kræver meget opmærksomhed og er et af de kæledyr, som du kan bygge en stor tiltro til. Mennesker har naturligvis følelser og det har hunde også. Derfor er det vigtigt at tjekke din hunds adfærd og helbred, da f.eks. betændelse i bugspytkirtlen kan være et problem for hunde.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark