Svaret på effektiv rengøring af virksomhedens gulvarealer er en professionel gulvvaskemaskine

//

Arbejder du i en virksomhed med arealer som skal holdes rene, kan den daglige rengøring hurtigt blive en uoverskuelig opgave. Førstehåndsindtryk kan være altafgørende, og derfor er rengøring og og generel hygiejne en central faktor, i hvordan jeres virksomhed fremstår udadtil til kunder og andre interessenter. Derudover er det bare med til at skabe et betydeligt bedre arbejdsmiljø.

Gulvmoppen er dømt ude!

Derfor kan det være en ide at finde gulvmoppen frem, for at få vasket virksomhedens gulve. Det er dog en løsning som ikke blot kræver en stor fysisk indsats, men samtidig kræver en masse arbejdstimer at få udført selv på forholdsvis små arealer. Derudover er det ikke engang sikkert, at du overhoved er tilfreds med rengøringsresultatet, når I engang er færdige med arbejdet, da det vand man bruger til at vaske gulvet med, hurtigt vil blive beskidt. Er i seriøse omkring jeres rengøring, bør I derfor snarere rette jeres blik mod en professionel gulvvaskemaskine.

Langt de fleste virksomheder vælger gulvvaskemaskinen

Gulvvaskemaskiner er maskiner, der kan vaske jeres gulve med en markant større effektivitet, end gulvmoppen nogensinde ville være i stand til. Disse maskiner vil ikke blot gøre jer i stand til at spare en masse arbejdstimer og de dertilhørende lønningsomkostninger, men vil samtidig garanterer et langt bedre slutresultat. Derudover vil I med en gulvvaskemaskine slippe for den fysisk hårde del af rengøringen, da man ikke skal ned og skrubbe gulvet med manuel håndkraft. 

En yderligere fordel ved gulvvaskemaskiner, er deres evne til både at vaske og tørre gulvet samtidig. På den måde slipper I for at stå med et vådt og glat underlag indtil det tørrer naturligt. Det er en kæmpe fordel i butikker, restauranter og caféer, da det vil give jer muligheden for at gøre rent i åbningstiden. Og til netop dette formål findes der nogle yderst støjsvage modeller, så du ikke forstyrrer hverken kunder eller medarbejdere under rengøring.

Effektiviteten kræver at du vælger den rigtige gulvvasker

Gulvvaskemaskiner er altså yderst effektive maskiner, som kommer med en lang række fordele, men samtidig findes der også stor variation inden for de forskellige maskiner på markedet.

Først og fremmest skal du tænke over størrelsen og indretningen af de arealer, I skal have rengjort. Er der tale om en lille butik, café eller lignende hvor der er en masse små forhindringer, vil de små kompakte modeller anbefales. De er yderst effektive på mindre arealer, og lader dig rengøre inde mellem forhindringer som borde og stole. Med en ledningsfri model vil du her opnå komplet frihed under alle rengøringsopgaver.

Skal I derimod have rengjort mere omfattende åbne gulvarealer som sportshaller, gangarealer eller store lagre, bør du i stedet rette blikket mod de større step-on modeller (du træder op på maskinen) og ride-on maskiner (du sidder oven på maskinen). Disse maskiner yder en ekstrem effektiv gulvvask, og er desuden yderst bekvemmelige at anvende. 

Valg af vaskehoved er vigtigt – skal du vælge valse eller diskhoved?

En anden central faktor for jeres valg af gulvvaskemaskine, er hvilken type vaskehoved jeres maskine skal have. Skal i kun rengøre jævne gulve, bør I vælge en model med et disk-vaskehoved. Skal i derimod vaske mere ujævne overflader, bør I i stedet vælge en maskine med et valse-vaskehoved, som kan nå ned i gulvets ujævnheder. 

Få en god maskine fra en anerkendt producent som Kärcher

Hvordan end jeres rengøringsbehov ser ud, vil det uden tvivl være noget tyske Kärcher vil kunne hjælpe med. Kärcher er førende på markedet inden for gulvvaskemaskiner, og har et bredt udvalg lige fra de små kompakte modeller til de store step-on og ride-on maskiner.

Så erhverv en gulvvaskemaskine i dag, og gør rengøring af jeres virksomheds gulvarealer uendeligt mange gange lettere og ikke mindst mere effektivt end nogensinde før!

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark