Tilføj en flot lysestage til hjemmet

//

Hvis du er typen som elsker at hygge derhjemme, så kommer man næsten ikke uden om det levende lys. Denne form for lys kan noget helt specielt og får os til at slappe endnu mere af. Det levende lys kaster et flot skær af sig, som virker dejligt beroligende og får en til at gå i max zen-mode. På markedet for boligtilbehør findes der hundredvis af flotte lysestager – nogle af dem designer lysestager og nogle af dem billigere, men moderigtige alternativer. Her i artiklen kan du finde et par gode bud på, hvordan din næste lysestage kunne se ud. Hvis du allerede er klar til at shoppe lysestager, så finder du et stort udvalg af flotte lysestager her.

 

Lysestage designet af glas

Det oplagte valg er at vælge en lysestage i glas – og hvorfor nu det spørge du? Jo, nu skal du høre. En lysestage som er designet i glas er først og fremmest utrolig elegant, men den helt store magi sker, når det er mørkt og lyset fra det levende lys bliver reflekteret videre ud i rummet. Dette er netop en af grundene til at glas lysestager er så populære. Hvis du ikke selv allerede har en lysestage i glas, så kunne denne form for lysestage være oplagt at starte med at se på.

 

Lysestage i farver

Et andet bud på en lysestage er at vælge en model i en farve. Som tidligere nævnt, så kommer lysestager i et hav af forskellige modeller og dette inkluderer selvfølgelig også alverdens farver. Med en farvet lysestage har du mulighed for at matche den til din øvrige indretning. Hvis du har mange sorte møbler i hjemmet, så kan du købe en sort lysestage. Hvis du har mange hvide møbler i hjemmet, så kan du vælge en hvid lysestage i stedet for. Det er kun fantasien der sætter grænser.

 

En klassisk lysestage

En helt tredje mulighed er at gå efter det sikre valg. Med det sikre valg, så mener vi en af de helt klassiske lysestager som findes på markedet – dem som rigtig mange danskere har stående i hjemmet. Et god bud på en sådan klassisk lysestage kunne være den berømte kubus lysestage, som kan fås i mange størrelse og farver. En anden klassisk lysestage som du kan overveje er en fra georg jensen. Georg jensens kurvede design og flotte krom design, er noget som appellere til mange.

 

Måske det skal være messing?

En af de helt store trends indenfor boligindretning er messing. Netop af denne grund, så finder du alverdens ting i hjemmet nu bliver lavet i messing – og lysestagen er selvfølgelig også en af de ting du kan købe. En lysestage i messing ser utrolig flot ud og passer godt ind, næsten lige meget hvilken indretningsstil du kører i hjemmet. Hvis du ikke er særlig meget til messing, så handler det mest af alt om at eksperimentere med materialerne. Det kunne lige så godt være en lysestage af keramik eller et helt andet materiale. Du vil hurtigt opleve at en lysestage i messing, eller et helt andet materiale, som man ikke ser hver dag, kan tilføje en helt ny kant til din boligindretning. 

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark