Tips til at finde de bedste tapasrestauranter i København

//

Hvis du er tapas-entusiast, eller bare elsker at prøve nye spændende retter, er København et oplagt sted at besøge. Byen bugner nemlig af tapasrestauranter, hvor du kan smage lækre spanske specialiteter. I denne artikel guider vi dig til det bedste tapas København – så slipper du for at lede forgæves efter dem selv.

Tapas historie

Tapas er en samlebetegnelse for små, spanske retter, der typisk serveres som forret eller appetizer. De fleste tapas er lavet af fisk eller kød, men der findes også vegetariske og veganske retter. Tapas kan spises som et måltid i sig selv, men de er ofte en del af en større tapasmad, hvor man vælger flere forskellige tapasretter.

Tapas stammer fra Spanien, hvor det oprindeligt blev betragtet som en snack eller forret, man spiste mellem måltiderne. I dag er tapas blevet meget populært i hele verden, og mange restauranter serverer deres egne unikke udgaver af tapas.

Tapas København

København er et af de steder, hvor tapas har slået sit ben godt og grundigt fast. Byen bugner nemlig med tapasrestauranter, der alle tilbyder noget unikt. Uanset om du er til fisk, kød, vegetar eller vegansk tapas, kan du finde det i København. Nedenfor har vi samlet en liste over nogle af de bedste tapasrestauranter i København. Så kan du hurtigt og nemt finde den perfekte tapasmad, uden at skulle lede forgæves efter dem.

Barcelona Tapas

Barcelona Tapas er en af de mest populære tapasrestauranter i København. Her får du spanske tapasretter lavet af friske råvarer, og der er masser af lækre vegetariske og veganske retter at vælge imellem.

Restauranten Tapas

Restauranten Tapas på Værnedamsvej er en tapasbar, der ligger i det centrale København. Her får du tapas af høj kvalitet, og der er et stort udvalg af retter at vælge imellem. Der er også mulighed for at bestille tapas som takeaway, hvis du ikke har lyst til at spise på restauranten.

Dette er blot to restauranter ud af rigtig mange gode i København. Det er bare at bevæge sig ud i byen og stoppe ved de hyggelige restauranter der ser hyggelige ud.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark