Alt, hvad du skal vide om at leje en Photo Booth til dit bryllup

//

Er i på udkig efter en sjov og unik måde at fange minderne fra jeres bryllupsdag på?

 

Hvorfor ikke overveje at leje en photo booth! “Photo booths” bliver mere og mere populære til bryllupper, og det er der en god grund til – de er virkeligt sjove! Ikke alene giver de gæsterne mulighed for at have det skægt, men de producerer også sjove minder, som både i og jeres gæster kan se tilbage på i mange år fremover.

 

I denne artikel vil vi komme ind på fordelene ved at leje en photo booth gennem photoboothen.dk – en af de førende udbydere af ægte photo booths i Danmark.

 

Når du lejer en photo booth hos photoboothen.dk, kan du være helt sikker på, at du får en top professionel service. Båsene er udstyret med kameraer og belysning af højeste kvalitet, og personalet er erfarne i at opsætte og køre fotobåsene problemfrit. De tager sig af alle opgaver fra print af billeder, til at pakke kabinen ned når aftenen er færdig.

 

Det betyder, at i kan slappe af og nyde jeres bryllupsdag uden at i skal pålægge en af jeres gæster at stå for at være fotograf.

 

En af de gode ting ved at leje en Photo booth er, at det giver dine gæster noget at lave i de stille timer – f.eks. ved receptionen eller inden maden mens de venter på, at alle ankommer. Og det er selvfølgelig også en god måde at få nogle sjove og unikke billeder af dine gæster! Hvis du leder efter en måde at tilføje lidt ekstra sjov og underholdning til din bryllupsdag, så er det en god mulighed at leje en photo booth. Kontakt photoboothen.dk i dag for at høre mere om hvilke muligheder de kan tilbyde.

 

Jeres bryllupsdag skal helst være helt perfekt, og hvem tør at stå med et selfie stativ som måske ikke virker midt på aftenen? Jeg ville ikke turde at tage chancen.

 

Når du lejer gennem Photoboothen, er du sikker på en problemfri teknik, da der følger en foto assistent med i lejen som konstant sørger for at det hele spiller. Hvis der mod forventning skulle opstå problemer med noget udstyr der driller, er han erfaren i at løse problemet og lyn hurtigt er båsen oppe at køre igen.

 

Foto assistenten stiller desuden alt udstyret op, og piller det hele ned når i har fået taget billeder af alle jeres skønne gæster.

 

Endnu en fordel når i lejer en Photo booth hos photoboothen.dk er at alle gæster naturligvis får billederne i hånden, med det samme, ligesom man husker det fra de gamle pasfoto automater.

 

På den måde slipper i for at bekymre jer for om folk får sendt billeder videre til deres telefoner, og i kan bare nyde jeres bryllupsdag.

 

De fotobokse, som Photoboothen udlejer, er alle moderne og udstyret med den nyeste teknologi. De bruger DSLR-kameraer af professionel kvalitet til at tage jeres billeder, hvilket betyder, at I får smukke billeder, som I kan værdsætte for evigt.

 

Så hvis I overvejer at leje en photo booth til jeres bryllupsdag, så husk at tjekke photoboothen.dk ud – I vil ikke fortryde det!

 

At leje en photo booth bryllup er en fantastisk måde at tilføje noget sjov og spænding til jeres særlige dag!

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark