Brug krystaller til din personlige udvikling

//

Genandenvendelighed dækker dybest set over at genbruge noget. Og her er krystaller som skabt til genanvendelse, da natursten per natur kan bruges stort set for evigt. Men krystaller bruges dog for at skabe en holitisk sundhed og udvikling.

Brug krystaller til din personlige udvikling. Det gælder om at åbne op og være positiv, hvis du vil have glæde og gavn af de mange forskellige krystaller og sten med lige så forskellige energier og vibrationer.

Hvad er krystaller?

Krystaller og sten siges at have vibrationer. Og energierne fra disse kan f.eks. hjælpe med at genoprette ubalancer i dine chakraer.

Krystaller og sten er naturlige sten der gennem århundreder har været brugt som symboler og smykker. I dag bliver krystaller gravet ud i miner mere målrettet for salg, hvor vi hver især bruger krystaller på hver vores måde.

Nogen mennesker elsker bare de flotte farver og former, som du kan købe krystaller i. Mens andre bruger krystaller til mere spirituelt arbejde.

 

Brug krystaller holistisk til din udvikling

Krystaller siges at have energi der kan styrke dit sind og krop. Alt sund fornuft siger dog, at fysiske problemer kræver professionel lægevidenskab, helt ligesom psykiske problemer også kræver professionel hjælp. Men krystallers egenskaber kan hjælpe din holistiske sundhed. Og krystaller og sten i sig selv kan give meget naturlig glæde.

Farver sender vibrationer som kan påvirke dig ubevidst eller bevidst. Rød påvirker vores dybere og dyriske drifter, mens en dybblå farve udstråler ro og automatisk fascinerer os. Og dette sker også med krystaller, hvor stens vibrationer kan forplante sig i sindet ved at forstærke energierne. Her kan det hjælpe med at genoprette eventuelle ubalancer.

Krystaller har forskellige egenskaber hvilket afhænger af farve, miniral og i mindre grad formen. Her siges det at spidser, tårne og lignede give en forstærket og målrettet energi.

Krystal former

Healingstave eller tårne med spidser siges at kunne give en fokuseret energi. Men for at få gavn af krystallens egenskaber, gælder det først og fremmest om at bruge en natursten.

Du kan vælge at få energi fra stort set alle former, hvad end det er de populære krystal armbånd, øreringe, lommesten, skytsengle eller produkter til skønheden som faceroller eller gua sha sten.

Du kan med fordel bære et armbånd gennem dagen, som du kan bruge de populære gua sha sten til ansigtsmassage. Ansigtsmassage med krystalsten er en gammel kinesisk tradition, som er blevet meget populær i vesten de senere år. Og også disse skøndhedsprodukter med natursten vil kunne hjælpe dig holistisk som hjælpe med hudens glød.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark