Det miljørigtige plus size tøj mærke

//

Zizzi er en virksomhed, der har specialiseret sig i tøj til kvinder med smukke kurver . De erkender, at det ikke altid er nemt at finde moderigtigt tøj i store størrelser, og derfor har de skabt deres egne kollektioner. Deres mål er at gøre det lettere for kurvede kvinder at føle sig attraktive og selvsikre, uanset deres størrelse. Zizzi leverer skønt plus size tøj til kvinder, som er af højeste kvalitet og det er ydermere bæredygtigt. 

Et bedre valg miljøet – og dig

Mærket “Et bedre valg” på Zizzis varer angiver, at de er fremstillet af mindst 30 % miljøvenlige fibre, men det kan være helt op til 100%. Zizzi har forpligtet sig til at reducere sin miljøpåvirkning, og dette er en af de metoder, som de bruger til at gøre det. Zizzis “Et bedre valg”-program. For eksempel bruger de økologisk bomuld, som er dyrket uden genmodificering eller pesticider, viskose fra naturlige skove, hvor der også bruges mindre energi og vand i produktionen, genanvendt polyester og læder, som er med til at mindske brug af nye ressourcer, samt lyocell, hvor vand og opløsningsmidler bliver genbrugt i produktionen.

Zizzis mål er at gøre det lettere for kvinder med former at finde tøj, der passer til dem, og deres “Et bedre valg”-linje sikrer, at du som forbruger får både høj kvalitet og miljøvenlige produkter. Zizzi ønsker at have en positiv indvirkning på verden; ikke blot for dig selv, men også for andre.

Pasform og kvalitet i fokus

Når Zizzi mærker tøj som “Et bedre valg”, antyder det, at den er produceret i højere kvalitet. Zizzi stræber efter at skabe tøj, der kan holde i årevis i stedet for uger. Deres mål er, at du som kunde skal føle dig godt tilpas i dit Zizzi plus size tøj og have lyst til at bære det igen – og igen. Zizzi tøj – ‘Et bedre valg’

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark