Få den bedste rådgivning til planteavl

//

Planteavl er et spændende områder, hvis man har dyrkelsen af planter i forskellige sammenhænge at gøre. Dette er typisk interessant for landmand, så de kan få de mest optimale løsninger og derved få det største udbytte af planter – hver eneste gang. Det er et område, der er en videnskab i sig selv, og der sker hele tiden udviklingen, så det er med at følge med. Det kan være, at du som landmand ikke lige interesserer dig teknisk for planteavl, og derfor ikke har helt styr på de nyeste tendenser samt de ting, du skal være opmærksom på.

Udsædsberegneren er et praktisk redskab

Frøberegneren er fremragende til at beregne den optimale mængde frø i mange forskellige afgrøder. Dette omfatter hybridsorter og økologiske marker. Såtidspunkt, tidligere afgrøde og jordtype er nogle af de vigtige faktorer, der skal tages i betragtning, når du skal bestemme, hvor meget frø der er brug for til dine marker. Du fortjener desuden kun den bedste rådgivning, når det gælder planteavl.

Hvis du har brug for at beregne, hvor meget såsæd der er brug for til dine marker, skal du huske at bruge udsædsberegneren! Sørg for, at du har alle oplysninger om, hvad der blev sået sidste år, og også hvor i marken det blev sået. Jordtypen bør også tages i betragtning, når man regner ud, hvor mange pund pr. acre der er behov for i denne sæson. Disse tal vil hjælpe dig med at træffe en velinformeret beslutning om, hvilken udsædsmængde der er bedst egnet til din bedrift. Læs mere om udsædsberegneren her.

Med rådgivning får du den bedste hjælp

Hvis du klikker ind via en af de to henvisninger, der er i denne artikel, kommer du til en side, hvor du har mulighed for at få den bedste rådgivning til planteavl. Planteavlsrådgivning kan være helt afgørende for dig som landmand, så du får den hjælp, du har brug for.

Den rette rådgivning er også det, der kan gøre den store forskel, som får dig til at føle dig allermest tilfreds og tryg. Og tryghed er i denne sammenhæng meget vigtig, så du har ro i maven i forhold til de råd, du modtager. Og her bør du ligeledes anvende den samme rådgivning, som du stoler trygt på.

Få et smart klippekort med besøgsordninger

Derfor er der lavet et smart system med et “klippekort”, hvor du har mulighed for flere besøgsordninger. Dette tilbydes udelukkende for at kunne tilbyde netop dig den bedste rådgivning inden for planteavl. Og du kan være sikker på, at den rådgivning, du får, altid er ud fra de seneste tendenser og den seneste viden samt love og regler. Det er desuden smart at kunne vælge denne løsning til, så du også lettere selv kan slippe behovet for at følge med. Du behøver slet ikke at have styr på det på en sådan måde, at du selv skal sørge for det hele. Det er netop derfor, at der findes denne slags virksomheder, der har til hensigt at hjælpe dig bedst muligt

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark