Få det bedre både psykisk og fysisk

//

Vi lever i en verden, der kun bliver mere og mere kompleks. Som moderne mennesker bliver vi nemlig allerede fra en ung alder tvunget til at bevæge os i personlige livssfærer, kulturelle verdener, økonomiske lag, teknologiske muligheder og meget mere. Det er en konstant navigering, som let kan sætte et menneske under pres – og faktisk ende med at skabe problemer for både kroppen og sindet.

Det er altså slet ingen ukendt faktor, at vi ser vores venner og familie blive sygemeldt på grund af stress eller unge mennesker droppe ud af uddannelser med angst. Det er nemlig meget svært at leve op til det moderne forventningspres, hvor man skal have alt, både den perfekte Instagram, det perfekte fritidsjob, høje karakterer og meget mere.

Kroppen og sindet bukker under

Hos LIFEWORK i Odense er det ikke noget nyt, at mennesker i alle aldersgrupper ikke kan finde en balance i livet. De oplever nemlig især problemer med at tackle de mange forventninger, der i dag er til det moderne menneske – forventninger, der kan resultere i at både krop og sind bukker under for det kæmpe pres, der konstant er på os. Man bliver hele tiden udsat for nye indtryk, som man skal forholde sig til – og man kan ikke komme ud af det. Det kan godt være, at man ønsker at løsrive sig, men så kommer det berømte FOMO (fear of missing out) og trækker én tilbage.

Det er lige netop disse årsager, der gør, at folk har brug for at lære, hvordan de kan styre deres tanker, følelser og handlinger, så det hele ikke kører af sporet for dem. De har brug for værktøjer og metoder, som de kan bruge til at skabe balance i livet, uanset om det gælder studier, arbejde, familie, venner eller noget helt femte.

Det er lige netop disse værktøjer, man kan lære, hvis man vælger at gå til psykoterapeut hos LIFEWORK. Her får man de konkrete værktøjer, man skal bruge til at få styr på dit liv og få det bedre både psykisk og fysisk.

For mange kan det være grænseoverskridende at gå til psykolog eller psykoterapeut, men det er der absolut ingen skam i. Det hjælper os med at blive bedre til at mærke efter og giver os en struktur, som vi nogle gange desperat har brug for.

Hvis du føler dig overvældet af livet og har brug for mere balance, så anbefaler vi at du ringer til LIFEWORK og tager en snak med Lene om, hvordan psykoterapi kan hjælpe dig videre.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark