Sådan agerer du mere miljøvenligt i din dagligdag

//

I moderne tider er der meget fokus på miljøvenlighed – dette er en positiv udvikling taget i betragtning af, at vi kun har en planet. Den planet skal vi så vidt muligt gerne passe på. Der er flere måder som vi kan agere mere miljøvenligt på i vores dagligdag.

For example, many people have started drinking oatmeal instead of milk. Larger companies have started using Danish wooden packaging instead of constantly using plastic. The idea is that smaller actions in your everyday life can have a greater effect in the long run.

I denne artikel vil du blive introduceret til nogle af de ting, du kan gøre for at formindske din negative effekt på naturen.

Overvej, om du har lyst til at forsætte med at drikke kaffe

What is with the coffee that i.a. being widely cultivated in South America is that it contributes to deforestation. The jungles of South America are called the lungs of the earth. For good reasons.

Junglerne i Sydamerika udgør størstedelen af verdensskovene. Det er dermed den del af planeten, der bidrager mest til at skabe oxygen samt nedbryde CO2. Hvis du vil prøve at mindske din bidragelse til skovrydningen i f.eks. Sydamerika, kan det være en idé at prøve på at drikke mindre kaffe.

Det er selvfølgelig ikke en nødvendighed at stoppe din kaffedrikning, hvis det er noget du nyder. Det er måske en idé i stedet, at købe kaffe fra et sted, hvor du ved at der ikke er blevet skovrydet.

Overvej at skifte til at drikke havremælk i stedet for komælk

Som nævnt tidligere er mange mennesker begyndt at lave dette skifte. Det kan være en god idé, da avl af køer er med til at skabe meget unødvendigt CO2. Ved at drikke havremælk er du med til at boykotte kvægindustrien.

Det kan være en god ting for klimaet at reducere sit CO2-udslip, men det er også en god ting for dyrene der bliver avlet. Malkekøer er i dagens Danmark typisk født med et formål – at producere så meget mælk som muligt. Kvæg bliver født med profit som formål. Er det en optimal måde at se dyr på?

Det kan siges, at køer i Danmark har det bedre end mange andre lande. Det er dog værd at stille spørgsmålstegn ved, om malkekøer bør være her for menneskets forbrug? Ved småt at udfase komælk fra din kost, kan du have en positiv effekt på verdenen omkring dig.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark