The Holiday – en julefilm med charme

//

Filmen The Holiday er en hyggelig og romantisk julefilm fra 2006, der er instrueret af Nancy Meyers. Filmen handler om to kvinder, der bytter hus i håb om at finde kærligheden. Amanda Woods (Cameron Diaz) er en succesfuld filmproducent, der er træt af at date mænd, der ikke kan forpligte sig. Hun finder et tilbud på et hus i England via et hjemmeside for husbytning, og hun tager imod det uden at læse det ordentligt igennem. Det viser sig, at hun har byttet hus med Iris Simpkins (Kate Winslet), der er en livlig og kreativ journalist, der arbejder på The Daily Telegraph. Iris er forelsket i Jasper Bloom (Rufus Sewell), men han er gift med hertugeninne Emily Nash (Gillian Anderson). Amanda og Iris møder hinanden og bliver venner, selvom de først var uvenner. De fortæller hinanden om deres problemer med mændene, og de beslutter sig for at hjælpe hinanden med at finde den rigtige mand.

Hvad handler The Holiday om?

The Holiday handler om to kvinder, der bytter hus i håb om at finde kærligheden. Amanda Woods (Cameron Diaz) er en succesfuld filmproducent, der er træt af at date mænd, der ikke kan forpligte sig. Hun finder et tilbud på et hus i England via et hjemmeside for husbytning, og hun tager imod det uden at læse det ordentligt igennem. Det viser sig, at hun har byttet hus med Iris Simpkins (Kate Winslet), der er en livlig og kreativ journalist, der arbejder på The Daily Telegraph. Iris er forelsket i Jasper Bloom (Rufus Sewell), men han er gift med hertugeninne Emily Nash (Gillian Anderson). Amanda og Iris møder hinanden og bliver venner, selvom de først var uvenner. De fortæller hinanden om deres problemer med mændene, og de beslutter sig for at hjælpe hinanden med at finde den rigtige mand.

Amanda tager til England for at bo i Irenes lille hyggelige hus i Surrey, og Iris tager til Los Angeles for at bo i Amandas store villa. De to kvinder oplever meget forskellige ting under deres ferie – Amanda elsker den rolige engelske landsbyliv, mens Iris synes Los Angeles er alt for kaotisk og hektisk. Men selvom de to kvinder lever meget forskellige liv, så oplever de begge to noget helt specielt under deres husbytning – de finder nemlig den store kærlighed!

The Holiday er en hyggelig romantisk film med masser af charme. Filmen byder på nogle fantastiske skuespillere som Cameron Diaz, Kate Winslet og Jude Law – så mange af os har set dem i andre film inden vi så The Holiday. Hvis du ikke har set The Holiday endnu – så gør det snart! Du vil ikke fortryde det 🙂

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark